Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Δελτίο Τύπου ΑΓΣΜΕ -ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 27/5 @18.00- ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) 
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, TK 104 32
www.asgme.gr  email : gt.asgme@gmail.com
 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
   ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ                                   
                                    ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ
Σε σκάνδαλο τεραστίων  διαστάσεων εξελίσσεται η στάση  της κυβέρνησης  απέναντι στους γονείς στο θέμα της μη επιστροφής των χρημάτων των σχολικών εκδρομών που ακυρώθηκαν. 
Ενώ το Υπουργείο Παιδείας έκανε συστάσεις ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμία  εκδρομή δεν φρόντισε με τις ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις να επιστραφούν τα χρήματα στους γονείς από τα Πρακτορεία Τουρισμού  που παράνομα τα παρακρατούν. 
Τόσο  το Υπουργείο Παιδείας όσο και τα Πρακτορεία  γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι εκδρομές που ανεστάλησαν ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν σε άλλο χρόνο λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν (αποφοίτηση μαθητών, πιθανόν άλλος μειοδότης εκδρομής την επόμενη σχολική χρονιά κ.α).
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα έτσι απλά με μια νομοθετική ρύθμιση, με ΠΝΠ (ΦΕΚ 84 13/04/20 άρθρο 70) έδωσε τη δυνατότητα στα Τουριστικά Πρακτορεία (“...να προσφέρουν στον πελάτη (γονέα) αντί της επιστροφής χρημάτων ισόποσο πιστωτικό σημείωμα (Voucher) ισχύος δεκαοκτώ (18) μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του.'' 
Ως Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για να χρηματοδοτούμε  Τουριστικά Πρακτορεία. Βάζουμε αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη όλη τη σχολική χρονιά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε σε κανέναν αυτά τα χρήματα, που προέρχονται από το υστέρημα μας, ώστε τα παιδιά μας να μην μείνουν έξω από την εκπαιδευτική διαδικασία. 
Απαιτούμε άμεσα:
  • Να επιστραφούν όλα τα χρήματα τώρα (με την ίδια μορφή που δόθηκαν) στους γονείς και τους μαθητές  που αναβλήθηκαν οι σχολικές εκδρομές.
  • Δεν δεχόμαστε τη χρήση voucher ή οποιουδήποτε συμψηφισμού για εκδρομές που δεν έγιναν.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις, τους Συλλόγους Γονέων και όλους τους γονείς σε : 
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 
          ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 
Αθήνα  21.5.2020


Δελτίο Τύπου ΑΓΣΜΕ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) 
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, TK 104 32
www.asgme.gr  email : gt.asgme@gmail.com
 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  ΙΣΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

«Ο,τι και αν εισηγηθεί η Επιστημονική Επιτροπή, ό,τι και να αποφασίσει η Πολιτεία, την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά τους θα την πάρουν στο οικογενειακό περιβάλλον οι δικοί τους άνθρωποι (...) με γνώμονα τι είναι καλύτερο για το παιδί τους». 
Η συγκεκριμένη αναφορά του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας κ. Τσιόδρα, δείχνει την πρόθεση της Κυβέρνησης να προτάξει την «ατομική ευθύνη» ακόμα και για την επιστροφή των μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Με ευθύνη της Κυβέρνησης η παρακολούθηση των μαθημάτων αφήνεται στην κρίση της κάθε οικογένειας, μακριά από την υποχρεωτικότητα της εκπαίδευσης. 
Εδώ και μήνες ως ΑΣΓΜΕ ρωτάμε το Υπουργείο Παιδείας και η Υπουργός κα Κεραμέως αρνείται ακόμα και να συναντηθεί με το θεσμοθετημένο Όργανο των Γονέων:
  • Θα προσληφθεί μόνιμο επαρκές προσωπικό καθαριότητας για όλα τα σχολεία;
  • Θα εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής υγιεινής για μαθητές και εκπαιδευτικούς χωρίς να μετακυλήσει και αυτό το κόστος στους γονείς;
  • Θα εξασφαλισθούν ισότιμα όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μέσα για την τηλεκπαίδευση σε κάθε μαθητή;
  • Θα μονιμοποιηθούν οι χιλιάδες αδιόριστοι και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί ώστε να καλυφθούν όλα τα εκπαιδευτικά κενά στη κάλυψη της διδακτέας ύλης;
  • Πως μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα υγιεινής και πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα όταν υπάρχουν σχολικές αίθουσες σε container, χωρίς παράθυρα ή ακόμα και κάτω των 20τ.μ.; 
Τα παραπάνω αναπάντητα ερωτήματα από το Υπουργείο, αλλά και η αναγωγή της μόρφωσης των παιδιών μας, από κρατική ευθύνη σε ατομική υπόθεση, μας γεμίζουν παραπάνω ανασφάλεια και προβληματισμό. 

Το καλύτερο για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του να μορφώνεται ολόπλευρα μέσα σε ένα υγιές και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Να βλέπει το παιδί του χαρούμενο από τη γνώση και την κοινωνικοποίηση που του προσφέρει το σχολείο. Να βλέπει το παιδί του να κατακτά τη γνώση σε ένα σχολείο που δε στερείται σε εκπαιδευτικούς, υποδομές, καθαριότητα, εργαστήρια. 

Αντί αυτών, σήμερα η Κυβέρνηση μας ανακοινώνει να αποφασίζουμε μόνοι μας να θα πηγαίνει το παιδί μας σχολείο, αφού δεν μπορεί να εξασφαλίσει την υγιεινή και την ισότιμη μόρφωση. 

Καλούμε όλους τους Συλλόγους; Γονέων να απαιτήσουν ουσιαστικά μέτρα στήριξης για την πλήρη και ισότιμη μόρφωση για όλα τα παιδιά.   


Αθήνα 20.5.2020

Δελτίο Τύπου Ένωσης Γονέων Καλλιθεάς για το Νομοσχέδιο

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 
Το Υπουργείο Παιδείας , επέλεξε να καταθέσει σε δημόσια «διαβούλευση» ένα αντιεκπαιδευτικό Πολυνομοσχέδιο μέσα στην κρίση της πανδημίας, με τα σχολεία κλειστά, με τους εκπαιδευτικούς να μην έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις και χωρίς να έχει προηγηθεί κανένας διάλογος. Σκοπός του είναι να ψηφιστεί άμεσα. Η τακτική αυτή του Υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης, είναι απαράδεκτη. Το Πολυνομοσχέδιο προωθεί σαρωτικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης, θίγει το περιεχόμενο και τη δομή της, οξύνει τους ταξικούς φραγμούς, χτυπά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και τις εργασιακές κατακτήσεις των εκπαιδευτικών. 
· Αντί να μειώσει τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα, σύμφωνα με τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες, αυξάνει τον αριθμό αυτό σε δημοτικά και νηπιαγωγεία (24 + 10%), ενώ ορίζει και ως ελάχιστο αριθμό για τη δημιουργία τμήματος τους 20 μαθητές για τα 7/θέσια και άνω σχολεία, και τους 16 για τα διθέσια και άνω νηπιαγωγεία. Οι ρυθμίσεις αυτές, θα οδηγήσουν σε υπερπληθή τμήματα, σε συγχωνεύσεις-καταργήσεις τμημάτων, σε υποχρεωτικές μετακινήσεις μαθητών (σε όμορα σχολεία), σε υπεραριθμίες εκπαιδευτικών, σε λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών, κάνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία ακόμα χειρότερη. Η πανδημία μας έδειξε την ήδη πληθώρα των μαθητών στις τάξεις και την 
έλλειψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας. 
· Προωθεί την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, εσωτερική και εξωτερική, από τον Σεπτέμβριο του 2020, με σύσταση ομάδων δράσεων, δείκτες, κριτήρια, εκπαιδευτικά αποτελέσματα και θεματικούς άξονες, που θα ορίζονται από το Υπουργείο, δημοσίευση των εκθέσεων αξιολόγησης, άμεση εμπλοκή του Σχολικού Συμβουλίου (γονείς-Δήμος), των συντονιστών εκπαίδευσης και τον πανοπτικό έλεγχο της ΑΔΙΠΔΕ. Στόχος είναι η σύνδεση της χρηματοδότησης με την αξιολόγηση - όπως θεσμοθετήθηκε ήδη για τα ΑΕΙ -, η κατηγοριοποίηση/ανταγωνισμός σχολείων, μαθητών, εκπαιδευτικών και η ενοχοποίησή τους για τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Η ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα νομοθετηθεί σε επόμενη φάση, καθώς η κυβέρνηση εξήγγειλε την εφαρμογή της από τον 
Σεπτέμβριο του 2021. Ρωτάμε.. γιατί αξιολόγηση ΚΑΙ ΟΧΙ συνεχή και αδιάλειπτη εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, που αν μη τι άλλο, θα καρπωθούν τα παιδιά μας; 
· Αναδιαμορφώνει τον ρόλο και τη φυσιογνωμία του νηπιαγωγείου, με την εισαγωγή διδακτικών αντικειμένων, όπως σε πρώτη φάση των αγγλικών. Στο νομοσχέδιο μάλιστα αναφέρεται ότι, με μεταγενέστερη «υπουργική απόφαση θα ορίζονται η χρονική διάρκεια εφαρμογής, οι σχολικές μονάδες και το ωρολόγιο πρόγραμμα αυτών καθώς και οι ειδικότητες εκπαιδευτικών για τη διδασκαλία των νέων ενοτήτων, ο τρόπος αξιολόγησης των μαθητών και κάθε σχετικό θέμα», πράγμα που σημαίνει ότι προωθείται η περαιτέρω κατάτμηση του προγράμματος στο νηπιαγωγείο σε διδακτικά αντικείμενα, δηλαδή η σχολειοποίησή του. Ο προσανατολισμός αυτός, με την εισαγωγή διδακτικών αντικειμένων/ειδικοτήτων, καταπατά τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του νηπιαγωγείου, που είναι η μάθηση διαμέσου του παιχνιδιού με μεικτές ηλικίες παιδιών και οργάνωσης της διδασκαλίας σε κέντρα ενδιαφέροντος υπό τη μορφή σχεδίων εργασίας και διαθεματικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, με την εισαγωγή των «εργαστηρίων δεξιοτήτων» σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια και μάλιστα με «δεξιότητες» που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες των μαθητών (π.χ. επιχειρηματικότητα), προωθείται γενικότερα η κατακερματισμένη κατάρτιση σε βάρος της πολύπλευρης μόρφωσης. 
· Προωθεί νέο πλαίσιο λειτουργίας των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων και αντίστοιχη επέκταση του θεσμού τους, και μάλιστα με την πιο σκληρή αξιολόγηση εκπαιδευτικών, που δείχνει και το μοντέλο που θα ακολουθηθεί για την ατομική αξιολόγηση όλων των εκπαιδευτικών (π.χ. προβλέπεται αξιολόγηση από Εποπτικό Επιστημονικό 
Συμβούλιο, Συντονιστές Εκπαίδευσης, Διευθυντή Σχολείου, σύνδεση με εξωτερική αξιολόγηση σχολείου, αποδοτικότητα μαθητών κ.λπ.). Η επέκταση ιδιαίτερα του θεσμού των Πρότυπων Σχολείων, στο πλαίσιο της προώθησης της «αριστείας», θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών. 
· Εισάγει κεντρική εποπτεία και ασφυκτικό έλεγχο, αφού κάθε σχολική μονάδα οφείλει από το σχολικό έτος 2020-2021, να λειτουργεί με «εσωτερικό κανονισμό», που συντάσσεται ύστερα από εισήγηση του διευθυντή της σχολικής μονάδας και με τη συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου διδασκόντων, των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, καθώς και εκπροσώπου του Δήμου. Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας θα πρέπει να εγκρίνεται από τον συντονιστή παιδαγωγικής ευθύνης της σχολικής μονάδας, καθώς και από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης, ενώ με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και μετά από εισήγηση του Ι.Ε.Π., μπορεί να εκδίδεται πρότυπος κανονισμός λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Το σχολείο είναι πεδίο έκφρασης και διακίνησης ιδεών, όχι αντικείμενο ελέγχου με κανόνες που διαφοροποιούνται από σχολείο σε σχολείο. 
· Μετατρέπει το Γυμνάσιο και το Λύκειο σε εξεταστικά κέντρα. Επαναφέρει την Τράπεζα Θεμάτων σε όλες τις τάξεις στο Γενικό Λύκειο και στο ΕΠΑΛ, στήνοντας έναν εξεταστικό μαραθώνιο, εν είδει τοπικών πανελλαδικών εξετάσεων. Αυξάνει τα εξεταζόμενα μαθήματα για τις προαγωγικές-απολυτήριες εξετάσεις σε όλες τις τάξεις, αυξάνει τον μέσο όρο προαγωγής σε 10 ανά μάθημα, βάζει «κόντρα» μάθημα στη γ ́ λυκείου, θεσπίζει ηλικιακό όριο εγγραφής τα 17 έτη στα ΕΠΑΛ, οδηγώντας, με αυτό τον τρόπο, στο πέταγμα των πιο αδύναμων μαθητών από το σχολείο, στην όξυνση των ταξικών φραγμών, στην αύξηση της πελατείας των φροντιστηρίων. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της πειθάρχησης των μαθητών, επαναφέρει την αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια, καθώς και τις πολυήμερες αποβολές. 
· Τιμωρεί τους αναπληρωτές - οι οποίοι εδώ και 20 χρόνια έχουν πάρει στις πλάτες τους τη λειτουργία των δημοσίων σχολείων - με διετή ή τριετή αποκλεισμό από τους πίνακες, σε περίπτωση μη ανάληψης υπηρεσίας, αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα στήριξης της διαβίωσής τους εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας τους και αντί να κάνει μόνιμους μαζικούς διορισμούς. Επίσης, η διάταξη για την «κατά προτεραιότητα κάλυψη των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων», ομολογεί με τον πιο επίσημο τρόπο, πως το Κράτος και το Υπουργείο Παιδείας θα αφήνουν ακάλυπτα χιλιάδες κενά σε όλες τις υπόλοιπες τάξεις και τις ειδικότητες. Αντί να λυθεί το πρόβλημα των αδιόριστων εκπαιδευτικών, το Υπουργείο τιμωρεί με το αν θες, αν δεν θες κάτσε σπίτι σου. Υπάρχει και η λύση της διαδικτυακής εκπαίδευσης. Τυχαίο; 
· Στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση διαμορφώνεται ειδικό καθεστώς διαχείρισης των κενών - και κατ’ επέκταση του εκπαιδευτικού προσωπικού - καθώς προβλέπεται η «κατά προτεραιότητα στελέχωση των ειδικών σχολείων (ΣΜΕΑΕ) και στη συνέχεια των Τμημάτων Ένταξης». Με αυτό τον τρόπο όμως, αφενός διαφαίνεται ο κίνδυνος μη έγκαιρης στελέχωσης των Τμημάτων Ένταξης, αφετέρου δημιουργείται ένα ιδιαίτερο καθεστώς υπηρεσιακών μεταβολών στην ΕΑΕ - σε σχέση με τα όσα ισχύουν ως τώρα στην υπόλοιπη εκπαίδευση - περιορίζοντας σημαντικά το δικαίωμα επιλογής του εκπαιδευτικού ως προς τις προτιμήσεις του για δήλωση σχολικών μονάδων. 
· Εισάγει τον θεσμό του «εκπαιδευτικού εμπιστοσύνης», που ακόμα και ως όρος είναι προσβλητικός, εξαφανίζοντας τη σοβαρότατη ανάγκη της κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης των μαθητών που απαιτεί την πρόσληψη και παρουσία του απαραίτητου επιστημονικού προσωπικού (κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.λπ.) σε όλες τις σχολικές μονάδες, και μεταφέροντας την ευθύνη, για μία ακόμα φορά, πάνω στις πλάτες των εκπαιδευτικών. 
· Προχωρεί σε ίδρυση ξενόγλωσσων προπτυχιακών τμημάτων στα ΑΕΙ με δίδακτρα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων, καθώς και στην αυστηροποίηση του καθεστώτος των μετεγγραφών των φοιτητών. Ως Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, ζητάμε το Πολυνομοσχέδιο αυτό να αποσυρθεί. Η απάντηση του γονεϊκού κινήματος πρέπει να είναι μαζική, δυναμική και μαχητική. Σε κάθε περίπτωση, διαφυλάττουμε την ενότητα και τη συλλογικότητά μας. Ζητούμε την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου και την έναρξη του διαλόγου μεταξύ Υπουργείου, εκπαιδευτικών, γονέων με κέντρο το μαθητή και τη Δωρεάν Παιδεία. 
Με εκτίμηση Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                      Η Γενική Γραμματέας
Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου                       Βασιλική Κολυβίρα 


Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ-Συνάντηση γονέων της Γ' Γυμνασίου στο σχολείο στις 12/3/2020, ώρα 16.00 για το θέμα της εκδρομής


Αγαπητοί γονείς
 
Αυτήν την Πέμπτη (12/3/2020) στις 16.00 στο χώρο του σχολείου μας, ο κύριος Βαλαχέας ύστερα από το αίτημα που στάλθηκε από το σύλλογο γονέων, έχει καλέσει τους γονείς της Γ´ Γυμνασίου που έχουν πληρώσει για την εκδρομή σε διαβούλευση-αποφάσεις για το θέμα της τριήμερης εκδρομής.

Η ώρα επιλέχτηκε από τη διεύθυνση του σχολείου μας για να μπορεί να παρευρίσκεται και ο ίδιος ο κύριος Βλασσόπουλος για να μπορέσει να εξηγήσει και να μας δώσει και εναλλακτικές λύσεις και εξηγήσεις πάνω στο θέμα της εκδρομής.

Η ενημέρωση αυτή έγινε προς τους γονείς από το σχολείο με e-mail μας αναφέρθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου.

Παρακαλούμε για τη παρουσία τους γονείς μαθητών της Γ' Γυμνασίου που έχουν πληρώσει για την εκδρομή.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Απόφαση ΔΣ

Απόφαση  ΔΣ

Μετά κ τις τελευταίες εξελίξεις, το ΔΣ αποφάσισε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την χοροσπερίδα της 7/3/2020 για προληπτικούς λόγους λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Το ΔΣ 

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Επίδοση βαθμολογίας Α τετραμήνου

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες

Ακολουθεί ανακοίνωση του 12ου Γυμνασίου Καλλιθέας:


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
12ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
ΚΡΕΜΟΥ 43 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17676
Tηλέφωνο: 2109532828
Fax: 2109532829 Email: mail@12gym-kallith.att.sch.gr

Σχολικό έτος: 2019-2020
Ημερομηνία: 04/02/2020



Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 10/2/2020 από ώρα 12: 30 έως 14: 00 θα δοθούν οι βαθμοί του Α τετραμήνου και θα ενημερωθείτε για την φοίτηση και επίδοση των παιδιών σας.
Το ίδιο χρονικό διάστημα θα παρευρίσκονται στο σχολείο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες απέναντι στο σύλλογο.
Ο Διευθυντής
Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Διευθυντής
ΒΑΛΑΧΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ